Bakgrundsfakta

Bakgrundsfakta

Vem är Robert Palmehed?

Jag heter Robert Palmehed, men du får gärna kalla mig för Robban som jag gillar bättre. Är född 1965 och under de senaste 25 åren har jag arbetat 5 -skift med att valsa järn på SSAB, där jag slutade i januari 2013. Sedan dess har jag på heltid arbetat med hälsa. Min ”resa i cancer” började när hustrun, mitt livs kärlek, fick cancer. Det var en aggressiv hormon-driven bröstcancer som upptäcktes i början av 2008. Idag mår hon lyckligtvis bra.

Sedan dess har jag fram till idag (2017) lagt cirka 10.000 timmar på att studera hälsa, naturligtvis främst cancer. Skillnaden om jag jämför mig 2008 och idag 2017 är att jag har gått från att vara vettskrämd för cancer till att ha nått en kunskapsnivå som lett fram till ett beslut. Jag har grävt under lång tid och mycket djupt i fråga om cancer, och det finns inte skuggan av en chans att jag själv går till en läkare om jag drabbas av den sjukdomen. Detta är min personliga uppfattning baserad på en absolut övertygelse och ingen rekommendation. Du, och ingen annan, bestämmer över ditt liv och gör dina egna val.

 

Optimal hälsa

palmehed kosttillskott

Jag förstår att detta med optimal hälsa kan verka ganska komplext, men för att hjälpa en nybörjare att förstå vad jag menar brukar jag säga att det finns inga lyckopiller, men det finns kosttillskott. Optimal hälsa består av tre ”huvudnycklar”:

1. Näringsbalans
2. PH-balans och syresättning av blodet
3. Tillräcklig mängd av bra mag- och tarmbakterier

Om ovanstående är uppfyllt så är det lättare att hålla sig frisk. Är man redan sjuk blir det lättare att uppnå bra hälsa om man börjar använda dessa nycklar.

Hur skall man tolka nycklarna?

Näringsbalans är ganska enkel att förstå, kroppen behöver näring, vitaminer, mineraler, enzymer, spårämnen och ibland lite örter för att fungera optimalt. Detta kan 95 procent av oss inte få genom den mat vi äter, därför behöver vi fylla på eftersom kroppen inte fungerar utan dess byggstenar.

PH balans och rätt syresättning är två viktiga faktorer. Vid balanserat dvs rätt PH-värde så lever mikroorganismerna – bakterier, virus, parasiter och svamp i symbios och harmoni med kroppen. Men de blir aggressiva vid ett surt dvs lägre pH-värde. De flesta patogener (virus, bakterier och svampar) är dessutom anaeroba, de hatar syre! Cancer (en svamporganism) är en av de mest anaeroba organismer som finns. Syre är en av de främsta katalysatorerna som behövs för energi och optimal hälsa hos oss människor. Därför är det även viktigt att syresätta blodet genom rätt motion och andning.

Tillräcklig mängd av bra mag- och tarmbakterier får man genom probiotika och/eller ekologisk mjölksyrade grönsaker till exempel vitkål, den innehåller massor av bra små bakterier som utgör en stor del av vårt immunförsvar.

Läs gärna mer om historiken bakom frekvensmaskinerna här
och om behandlingsmetoden här.


Robban Palmehed

Comments are closed.