Daniels berättelse

Daniels berättelse

Jag heter Daniel Saber och är idrottare på elitnivå i Styrkelyft. Jag har använt PEMFen i syfte att motverka smärta och den har funkat riktigt bra. När en skada uppstår så är det ofta som så att det är mest sannolikt att man skadar sig där igen. Detta beror bland annat på att kontakten med musklerna försämrats men med hjälpt av PEMF så stärks den kontakten mycket effektivare.

Den behandlar mina muskler på ett annat sätt och får det  gjort väldigt effektivt. Med ett par behandlingar i samband med regelbunden träning så avtog smärtan successivt. Ett långsiktigt användande av PEMF är jag säker på kommer att hjälpa mig med att förbli skadefri också. Detta tror jag på eftersom att jag inte bara får bort smärtan kortsiktigt utan även stärker upp förlorad kontakt med muskler.

Fotnot (av Robban): Daniel är lite för ödmjuk, han är faktiskt regerande Junior-Världsmästare i styrkelyft, han har alltså VM-GULD! Daniel gick för övrig hos mig för ca 1 år sedan och körde atletprogrammet i Biochargern med framgång!

Comments are closed.