Kort historik

Kort historik

Bioresonans handlar om energi, frekvens och vibration

När jag grävde djupare för att hitta information om cancer så stötte jag på namn som Royal Raymond Rife, George Lakhovsky och Antoine Prioré samt inte minst Nikola Tesla. Den senare en serbisk-amerikansk uppfinnare samt maskin- och elektroingenjör som föddes i Österrike 1856. Det var Tesla som hann ge oss växelströmmen innan hans namn tyvärr sjönk i glömska för omvärlden. Tesla var den som genom banbrytande arbete med trådlös överföring av energi la grunden till det vi idag kallar för bioresonans. Han myntade uttrycket “If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration”.

Med influenser från Teslas uppfinningar skapade och utvecklade Rife, Lakhovsky och Prioré grunderna till den maskin för bioresonans som idag kallas för Biocharger. De botade mycket allvarliga sjukdomar redan på 1920 till 1940-talet med bioresonans. Ja, faktiskt även under 70-talet (Prioré). Dessa fyra personer är nog de mest legendariska frekvens-genierna i vår tid.

Biochargern i dess nuvarande utförande har dock med början 1988 och fram till idag utvecklats av Jim Girard på hans företag Advanced Technology Concepts (ATC). Girard arbetade med något han kallade för BioCharger ”Plus” med visonen att skapa en hybrid mellan Rife, Gurwitsch & Lakhovsky-tekniken i en enda unik ny kombinerad plattform som aldrig tidigare erbjudits marknaden. 2013 bildades Advanced Biotechnologies med Jim som delägare. Sedan dess har teamet fokuserat på design, utveckling, produktion och testning av BioCharger NG. Läs gärna mer om den vetenskapliga utvecklingen av Biochargern här.

Mitt företagsnamn kom tack vare inspiration från Tesla och hans arbete att bli Tesla Holistic Center då frekvensbehandling de facto handlar om energi, frekvens och vibration. Metoden jag använder grundar sig på hans uppfinningar och arbete.

Kuriosa om Nikola Tesla – en excentrisk men aktningsvärd uppfinnare

Nikola Tesla (1856-1943) var en serbiskfödd amerikan som även arbetat för Thomas Edison (glödlampans uppfinnare). Det är inte många som känner till Nikola Tesla idag, trots att världen knappast skulle se ut som den gör idag att utan Teslas uppfinningar. Flera av hans patent lade grunden till den moderna växelströmstekniken och trådlösa radiotekniken. Han gjorde också viktiga framsteg i det som skulle komma att bli känt som röntgenstrålning. Han bidrog också till robottekniken, fjärrkontrollen och radartekniken mm.

Nikola Tesla var känd för att vara excentrisk. Han föredrog att använda hela sin tid åt vetenskapen och gifte sig därför aldrig. Han var en stor djurvän och det berättas en anekdot om att Tesla i slutet av sitt liv hade förälskat sig i en vit vacker duva. Under sina sista år fick han ett rykte som en galen vetenskapsman. Trots sina många uppfinningar dog Tesla ensam, ogift och fattig på ett hotellrum eftersom han var lika dålig på ekonomi som han var bra på att uppfinna.

Vi har Nikola Tesla att tacka för mycket!

Tesla lade grunden till bioresonans

Mer fakta om Nikola Tesla och hans livsverk hittar du här.

Comments are closed.