Miijas berättelse

Miijas berättelse

Testpilot för första omgången!

Jag har en bakgrundshistoria som varit kantad av diverse sjukdomar, bl.a. Fibromyalgi, IBS, + svår hormonell problematik sedan min första mens när jag var 10 år. Opererade till slut, vid 38-årsålder, bort min livmoder, den var dubbelt så stor och efter div prover och dyl så var det bara bra att den inte fanns kvar i kroppen, det är nån ”arvsbaserad” hormonhistoria enl läkarna.
Vid detta tillfälle, så led jag också av svår RLS/ WED, svårartad PTSD, besvärliga skakningar, problematik med minnesdelen, svåra koncentrationsstörningar, nervskador efter ”arbetsskadorna” som jag råkade ut för, kraftiga sömnstörningar (sov mellan 5 – 20 tim/v) Ferritinbrist, B12 brist, magnesiumbrist, svårbehandlad hypoglykemi, mm som komplikationer efter en GBP-operation!

Ja, så var det då dags att vara med i den första testomgången, lite spännande var det, dock måste jag erkänna att jag var lite skeptisk till det hela!
Jag satt mina första minuter, och reaktionen lät inte vänta på sig, jag mådde fruktansvärt dåligt, jag kände mig kanonfull och helt i obalans, smärtorna vart omedelbart mycket sämre – även huvudvärken, jag kunde dessutom inte köra bil hem efteråt utan jag fick sitta och vänta i några timmar.
Jag fick frossbrytningar och sov som en stock när jag kom hem.

Så här reagerade jag de fem första gångerna, sen hände nåt!
Jag fick en energiboosteffekt som hette duga, fixade och grejade med allt möjligt på dagarna, började träna igen – lite försiktigt, sov ca 6-12 tim/ natt, jag var för första gången på flera år, helt utvilad när jag vaknade, jag fick tillbaka min livslust – trots min svåra situation, jag vågade kliva in i mitt terapiarbete och få den hjälp jag behövde där, slutade med alla mina läkemedelsmedicner och bytte ut det jag behövde till hälsokostpreparat som var bra för mig, vilket visade sig på alla prover som jag sen tog var 3:e månad på sjukhuset, läkarna var stumma av förvåning och överraskade över hur fantastiskt fina provsvar jag helt plötsligt fick.

Jag började kunna hålla både fokus och koncentration på flera saker, började kunna lyssna på ljudböcker och promenera samtidigt, jag fick tillbaka lite av min förmåga att kunna skriva – vilket jag inte klarat tidigare pga mina nervskador.

Jag hade dessutom mindre smärtskov och dom är inte lika kraftiga som tidigare, migränen var/är som bortblåst, illamåendet försvann.

Jag vart som en annan person, glad, full av sprudlande energi och jag kunde sakta men säkert åter börja träna igen, jag kan till och med cykla!
Nu håller jag detta tillstånd fortfarande, det har inte blivit gått tillbaka och blivit sämre, för jag gör fortfarande framsteg och det känns otroligt gott!
Jag är glad och tacksam att jag fick chansen att delta i detta!

//Miija

Comments are closed.