Om Tesla Holistic Center

Om Tesla Holistic Center

Robert Palmehed - frekvensbehandling på THC
THC arbetar med frekvensbehandling

THC står för Tesla Holistic Center och ägs av Frekvenshuset Dalarna AB. Företaget ligger i Borlänge, Dalarna och arbetar med frekvensbehandling. Jag som startade och driver THC heter Robert Palmehed, och man kan säga att det var ödet som ledde mig in på ”vägen till optimal hälsa”.

2008 började jag engagera mig i ämnet cancer eftersom min fru fick bröstcancer. 2011 öppnade vi, jag och mina delägare, Hälsokosthuset. Nu 2017 efter nästan 6 år med kosttillskott har jag valt att fokusera på frekvensbehandling efter cancer och borrelia samt vid smärtrelaterade problem.

Jag arbetar hårt och målinriktat med att hjälpa människor förändra sin hälsa till det positiva genom frekvensbehandlingar. Det gör jag med den senaste utrustningen från världens ledande tillverkare. När jag nu under livets resa delvis byter färdriktning genom att starta upp THC, så vill jag passa på att tacka alla er som följt mig under åren och för det förtroende ni givit mig!

Om du behöver kolloidala mineraler, andra mineraler, hampa och hudvårdsprodukter så vill jag passa på att verkligen varmt rekommendera ric.se.

 

Utrustning från världens ledande tillverkare

Jag har redan kört BioChargern på hundratals personer. Tusentals gånger har jag startat den med olika program. Under hösten 2015 och våren 2016 gjorde jag två stora studier. Under perioden oktober 2016 till februari 2017 gjordes en specifikt för Borrelia i samarbete med Titti Alvarsson, utbildad Biomedicinsk analytiker, som gjorde en blodanalys före och en efter behandlingsperioden.

Genom THC kommer jag nu fortsättningsvis hjälpa människor som vill förbättra sin hälsa genom frekvensbehandlingar. Metoden jag använder mig av bygger på att kroppen är ”bioelektrisk”. Jag använder i första hand Biocharger, men även MWO och PEMF till mina frekvensbehandlingar. Läs mer om hur metoden fungerar här.

Ni som inte känner mig kan läsa mer om mig och mina tankar om ”optimal” hälsa här.

Om du direkt känner att du är intresserade och vill ha mer information snabbt så når du mig på "> eller varför inte slå mig en signal på 0793 33 99 35.

För dig som vill följa oss på vår resa så finns THC även på Facebook.

Varmt välkommen till Tesla Holistic Center!
Robert Palmehed

Comments are closed.